Futárszolgálat

A Falconet csoport 2008-as megalapítása óta szolgálja ki a Budapest és környéki cégek szállítási igényeit. Vezényszavunk a megbízhatóság és precizitás! Megbízásainkat maximális precizitás mellett, a lehető leggyorsabban teljesítjük!
Flottánk magas színvonalon karbantartott motoros, autós és furgonos járműparkkal rendelkezik. Igény szerint nagyobb méretű szállítmányokhoz is tudunk járművet biztosítani.

Tovább a Futárszolgálat oldalára »

Postaszolgálat

A Falconet csoport Budapest területén belül elhelyezkedő cégek postaszolgálati és egyéb ügyintézési igényeit napi szinten biztosítja. Teljes körű postai ügyintézést biztosítunk szerződött partnereink részére.
Partnereink megelégedettsége cégünk védjegye: Célunk a hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatok fenntartása, ügyfeleink postaszolgálati igényeinek professzionális kiszolgálása.

Tovább a Postaszolgálat oldalára »

Tevékenységi köreinkről bővebben az egyes menüpontokra kattintva tájékozódhat! Szerződéses partnereink számára igényeknek megfelelő, egyedi együttműködést ajánlunk: Árajánlatkéréssel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a ugyfelszolgalat@falconet.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 06-20-268-72-77 telefonszámon!

© 2015 - Minden jog fenntartva.